OVER ROCKSHIELD

BOTTOM UP CYBER SECURITY

Wij zijn een team van Cyber Security engineers. We hebben verstand van de techniek en een enorme passie voor Cyber Security. Deze combinatie is hetgeen wat ons drijft en bezig houdt.

Op een perfecte dag duiken we diep in de code of configuratie, staan we diep met onze voeten in de modder en verbeteren we systemen. We brengen technische risico’s in kaart en bedenken oplossingen en passen ze toe. Hiermee vormen wij de eerste verdedigingslinie vanuit de techniek.

VERDEDIGINGSLINIE VOOR CYBER INCIDENTEN

Ons werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwikkelen en beheren van systemen en infrastructuur. Hierbij staat veiligheid voorop. Het streven is om security een onderdeel te laten zijn van het design proces(beter bekend als Security by Design). Hiermee worden mogelijke kwetsbaarheden in de verdediging opgespoord en opgelost. In bestaande systemen, sporen we zwakke plekken op en maken ze sterk. We maken zichtbaar wat er in de systemen gebeurt, door monitoring en alerteringen toe te voegen. We bouwen veiligheid in ontwikkel- en beheer processen. We signaleren onveilige situaties. Stap voor stap maken we elk systeem veiliger en veiliger. Dat is wie we zijn, dat is wat we doen.

In de missie staat RockShield niet alleen. Wij zijn een onderdeel van The Cyber Security Group.  Samen met de bedrijven Lemonshark en CyberSeals. hebben we meer dan voldoende slagkracht om op alle fronten de digitale veiligheid van uw bedrijfsomgeving te verbeteren.

Wij zijn RockShield, Cyber Security Engineers.

Wij vormen de technische verdedigingslinie van uw bedrijf.

Wij helpen bedrijven om hun operationele systemen vanuit de techniek veiliger te maken.